Verdiepingsjaar

Doorgroeien in ontwikkeling

Verbanden leggen

In deze opleiding leer je hoe je contact kunt maken met de kern en de achtergrond van processen die zich aandienen. Je krijgt ook inzicht in de gebeurtenissen die hierin hebben plaatsgevonden. Je legt verbanden op intuïtief niveau, zonder het rationeel te begrijpen.

Verbinding

In dit jaar krijgt numerologie in connectie met de chakra de aandacht, maar ook fonoforese is onderdeel van deze jaaropleiding. Met fonoforese en numerologie kun je iemands aanleg bepalen en vanuit een energetische benadering maak je hier verbinding mee. Je brengt tijdens dit jaar de biografie en hulpvraag energetisch in kaart.

Je geeft je eigen zielsmissie verdieping en je kunt hier woorden aan geven. Je werkt ook met genogram en het medicijnwiel. Je hebt eens per twee weken les; praktijkopdrachten en intervisie zijn belangrijke onderdelen van dit studiejaar.

De inhoud

Eerste module

Eigen thema’s inbrengen en deze d.m.v. gerichte oefeningen hierop vorm te geven. Ook in deze doorgroeigroep zal steeds de eigen ervaring centraal staan en de oefeningen zullen sterk innerlijk gericht zijn.

Tweede module

Bij het opstarten van een eigen praktijk, maar ook bij eigen intuitieve ontwikkeling kan intervisie een goede ondersteuning geven aan het ervaringsgerichte proces.

Derde module

Bij intervisie kunnen problemen worden ingebracht. Door hierin ervaringen te delen, elkaar te steunen, elkaar nieuwe mogelijkheden aan te reiken kunnen deze problemen worden opgelost.

Start nieuwe groep

September 2021
Aanvang: 13:30 uur
Afronding: 16:00 uur

Locatie

CVIO
Schapedijkje 2a
9101 ET Dokkum

Kosten

€ 1560,00 betaling in drie termijnen mogelijk

Meer weten?

Neem contact met ons op
of download de studiegids

Aanmelden

Na aanmelden volgt eerst een intakegesprek waarin we samen besluiten of deze opleiding passend voor je is. Mocht je elders al een basisopleiding Intuïtieve ontwikkeling hebben afgerond, dan wordt na de intake vastgesteld of je kan instromen in het tweede jaar van de beroepsopleiding.

Aanmelding verdiepingsjaar

Een paar jaar geleden heb ik de opleiding tot holistisch energetisch therapeut gevolgd bij het CVIO in Dokkum. Naast een opleiding is dit voor mij persoonlijk een bijzonder pad geweest wat ik mocht bewandelen samen met Margriet en andere studiegenoten. Als, toen nog verpleegkundige, voelde datgene wat ik had geleerd nooit helemaal compleet. De opleiding bij het CVIO heeft het voor mij compleet gemaakt. De energetische aspecten van ons bestaan worden zowel theoretisch als praktisch op een begrijpelijke en nuchtere manier aangereikt. Je kunt de opleiding doorlopen zoals je bent! Het stemt zich af op jou persoonlijke situatie terwijl je toch een opleidingsroute volgt. Dat heb ik als heel bijzonder ervaren! Margriet weet als docent altijd datgene uit te diepen wat om aandacht vraagt. Naast de opleiding krijg je persoonlijke supervisie aangereikt wat je verder helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels heb ik een prachtige eigen praktijk van waaruit ik ook op locatie energetische therapie en coaching aanbiedt. Door deze opleiding voel ik mij trots en vooral dankbaar dat ik dit werk mag neerzetten.

Anneke