Spirituele reis

De wonderen van Lesbos

Betreed met liefde en respect de tempel van Lesbos,beleef haar Mysterie en herken in haar in je diepste kern.

In de week dat we op Lesbos verblijven gaan we rondreizend over dit eiland de wonderen van Lesbos beleven. We gaan onszelf vrijmaken van ballast. We zuiveren ons lichaam en onze geest en laten de energie van dit bijzonder eiland ons helpen om dichter bij onszelf te komen.

 

Het versteende woud

We brengen deze week een bezoek aan het versteende woud. De stammen van de versteende bomen in het westen van Lesbos bestaan uit opaal en kwarts. Ze zijn ontstaan door intensieve vulkanische activiteit die ongeveer 20 miljoen jaren in het noordelijke Egeïsche zeegebied begon.

Een ontdekkingstocht

We bezoeken kloosters en lopen een stukje kloosterpad. En wanneer de omstandigheden het toelaten brengen we een bezoek aan de geneeskrachtige thermale bronnen.

Tijdens deze natuurwandelingen maken we contact met de geschiedenis van dit bijzonder mythische eiland. Onderweg werken we met natuurlijke materialen, zoals stemvorken, edelstenen en klankschalen.

Het contact met de natuur kan zozeer iets bij ons aanraken dat er een spirituele beleving ontstaat. Zoals onze ontdekkingstocht naar onszelf ons over brede paden, en ook langs natuurlijke gevormde slingerde paadjes kan leiden, zo zijn er ook vele wegen om bewuster en vanuit meerder perspectieven de veelzijdigheid van ons intuïtieve bewustzijn te ervaren en onze eigen ’wezenskern‘ hierin te herkennen.

 

Opgaan in het moment

Op deze bijzondere spirituele reis krijgen we de gelegenheid om met aandacht naar binnen te keren in onszelf, opgaan in het moment, we hebben deze week alle tijd van de wereld. De energie op deze spirituele reis helpt onze dwarrelde geest tot rust te brengen, te verstillen en het heilige, het Goddelijke te verwelkomen.

“In de tijdloze dimensie komt er een ander soort weten. Een weten dat de heiligheid en het mysterie van het leven niet vernietigt. Maar een diepe liefde heeft voor al wat is.”

Datum

Volgt

Locatie

Volgt

Kosten

Volgt

Aanmelden

Aanmelding spirituele reis