Aanbod

Doorgroeien is ontwikkeling

Jaartraining

Dit jaar creëert beweging. Het nodigt uit om de diepere lagen in jezelf te verkennen en je meer verbonden te voelen met de kernwaarden die alles zeggen over wie jij bent.

lees meer…

Workshops

Ontdek hoe bewustzijn zich in je manifesteert in verschillende frequenties en resonanties. CVIO biedt diverse workshops aan.

Edelstenen en klank

Klank is energie en energie wordt omgezet in de vorm en materie. Zo is de wereld één en al geluid.

lees meer…

Voetreflexologie

De voeten geven ons inzicht hoe wij letterlijk en figuurlijk in het leven staan. Voetreflexologie gaat uit van het principe dat we onder de voeten contact kunnen maken met reflexzones die corresponderen met alle delen van het lichaam, maar ook met de chakra’s.

lees meer…

Fonoforese

Fonoforese is een behandeling van mensen met geluidsfrequentie van stemvorken , waarbij gebruik gemaakt wordt van harmonische trillingen.

lees meer…

Numerologie

Ieder mens heeft met zijn geboortedatum en geboortenaam een uniek getallenstelsel dat als een gids door het leven loopt. Met de numerologie krijg je inzicht over jezelf en je levensloop.

lees meer…

Kristalhealing

Kristalhealing brengt het energieveld van het lichaam in balans en harmoniseert de werking van de chackra’s.

lees meer…

Agenda

Ben je geïnteresseerd in de scholingen van CVIO? Bekijk dan de agenda en meld je aan.

Ben je geïnteresseerd in de scholingen van CVIO?
Bekijk dan de agenda en meld je aan.

De energetische aspecten van ons bestaan worden zowel theoretisch als praktisch op een begrijpelijke en nuchtere
manier aangereikt.

Suzanne

Al na een paar lessen die altijd beginnen met een hele fijne geleide meditatie voelde ik al de rust waar ik altijd naar zocht. Maar ook stukje bij beetje kwam ik bij mijn kern.

Thea

De opbouw van de lesblokken en jaren hebben een logisch verloop, en zo krijg je steeds weer nieuwe informatie waar je dan ook aan toe bent.

Anneke