Jaartraining

Dit jaar creëert beweging. Het nodigt uit om de diepere lagen in jezelf te verkennen en je meer verbonden te voelen met de kernwaarden die alles zeggen over wie jij bent.

Verbanden leggen

In deze opleiding leer je hoe je contact kunt maken met de kern en de achtergrond van processen die zich aandienen. Je krijgt ook inzicht in de gebeurtenissen die hierin hebben plaatsgevonden. Je legt verbanden op intuïtief niveau, zonder het rationeel te begrijpen.

Verbinding

In dit jaar krijgt numerologie in connectie met de chakra de aandacht, maar ook fonoforese is onderdeel van deze jaaropleiding. Met fonoforese en numerologie kun je iemands aanleg bepalen en vanuit een energetische benadering maak je hier verbinding mee. Je brengt tijdens dit jaar de biografie en hulpvraag energetisch in kaart.

Je geeft je eigen zielsmissie verdieping en je kunt hier woorden aan geven. Je werkt ook met genogram en het medicijnwiel.

Deze jaaropleiding bestaat uit drie van modules van ieder 10 lessen.

De inhoud

Eerste module

We verdiepen ons in de numerologie en gaan met behulp van een medicijnwiel een uiteenzetting maken van onze geboortedatum.

Onze eigen persoonlijke processen staan hierin centraal in zijn innerlijk gericht.

Tweede module

Vooroudelijke healing alsook onze eigen familieopstelling hierin. Met behulp van edelstenen alsook stemvorken zetten we deze neer in een organisatiestructuur.

Werken met stemvorken helpt ons een waardevolle verdieping te geven op onze eigen missie/verlangens alsook de zingeving van ons leven hier op deze aarde

Derde module

In deze module zal de toepassing van klankschalen, edelstenen en stemvorken centraal staan.

We gaan elkaar behandelingen geven, waaronder ook leren behandelen op prenatale patronen via de reflexpunten onder de voeten

Aanmelden?

Start nieuwe groep

Woensdag 13 september 2023
Aanvang: 13:30 uur
Afronding: 16:00 uur

Locatie

CVIO
Schapedijkje 2a
9101 ET Dokkum

Kosten

€ 1560,00 betaling in drie termijnen mogelijk

Meer weten?

Neem contact met ons op!
Of ontdek onze andere scholingen

Aanmelden

Na aanmelden volgt eerst een intakegesprek waarin we samen besluiten of deze opleiding passend voor je is.

Aanmelding verdiepingsjaar

Een paar jaar geleden heb ik de opleiding tot holistisch energetisch therapeut gevolgd bij het CVIO in Dokkum. Naast een opleiding is dit voor mij persoonlijk een bijzonder pad geweest wat ik mocht bewandelen samen met Margriet en andere studiegenoten. Als, toen nog verpleegkundige, voelde datgene wat ik had geleerd nooit helemaal compleet. De opleiding bij het CVIO heeft het voor mij compleet gemaakt. De energetische aspecten van ons bestaan worden zowel theoretisch als praktisch op een begrijpelijke en nuchtere manier aangereikt. Je kunt de opleiding doorlopen zoals je bent! Het stemt zich af op jou persoonlijke situatie terwijl je toch een opleidingsroute volgt. Dat heb ik als heel bijzonder ervaren! Margriet weet als docent altijd datgene uit te diepen wat om aandacht vraagt. Naast de opleiding krijg je persoonlijke supervisie aangereikt wat je verder helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels heb ik een prachtige eigen praktijk van waaruit ik ook op locatie energetische therapie en coaching aanbiedt. Door deze opleiding voel ik mij trots en vooral dankbaar dat ik dit werk mag neerzetten.

Anneke